Reserveren: prijzen en mogelijkheden

IMG_0392

Rossem Café is in zee gegaan met Palm Breweries. Daardoor hebben we nu een vernieuwde toog met tapinstallatie, nieuwe tafels en stoelen. In ruil nemen we al onze drank af bij Palm, en vragen we ook onze huurders dit te doen. We leveren en u betaalt per fles die u verbruikt, wat u niet opdrinkt, betaalt u niet. Op deze bestellijst-drank-rossem-2023 vindt u ons gehele gamma en de kostprijs per fles.

Reserveren van maandag tot en met donderdag

Formule  Week = maandag, dinsdag, woensdag of donderdag

Deze formule is ideaal voor koffietafels of een personeelsfeest.  U betaalt 150 euro per dag voor het café, de zaal en de keuken. In deze formule is geen verhuring per halve dag mogelijk. We voorzien geen service of catering.

Download hier uw bevestigingsformulier-2023 en bezorg het ons terug via feestzaalrossem@gmail.com. We bevestigen u snel uw reservatie.

Reserveren op vrijdagavond, zaterdag of zondag, en op feestdagen

Formule Weekend

U betaalt 290 euro per dag voor het café, de zaal en de keuken.

Elke reservatie dient zijn pils via ons af te nemen, in lijn met ons contract met brouwerij Palm. Maar u kan al uw dranken via ons bestellen. Afrekening gebeurt op basis van verbruik per fles.

Kuisen door ons team is verplicht. U betaalt daar 50 euro toeslag voor.

Eetfestijnen betalen een toeslag van 75 euro, want deze gebruiken vanzelfsprekend behoorlijk wat extra gas.

Vuilzakken en handdoeken dient u zelf mee te brengen. Uw afval dient u na uw feest/activiteit steeds mee te nemen indien u geen Meise vuilniszakken gebruikt. Vuilniszakken van Meise mag u meteen aan de straat plaatsen.

Indien u muziek wenst af te spelen, dient u zelf Sabam te betalen.

U kan de sleutels afhalen om 10u ’s ochtends en deze dienen de volgende dag, uiterlijk om 08u, terugbezorgd te worden. Indien er de dag voor uw event geen reservering is, kan u de frigo’s de dag voordien al komen vullen.

We starten om 7u met kuisen, dus de zaal dient op dat moment ‘leeg’ te zijn.

Download hier uw bevestigingsformulier-2023 en bezorg het ons terug via feestzaalrossem@gmail.com. We bevestigen u snel uw reservatie met de factuur.

Er wordt niet per halve dag verhuurd.

Er is een korting voor medewerkers aan het eetfestijn van Rossem Leeft vzw

Extra opties:

Huren van beamer en projectiescherm : 25 euro/dag

Huren van 4 hoge party tafels met zwarte hoes: 25 euro/dag

De zaal wordt niet zonder keuken verhuurd.

Hebt u nog vragen, mail mij

Wil u reserveren, dan vindt u hier handleidingen en informatie over aanwezig materiaal.

Bij breuk, diefstal of inbreuken tegen het huishoudelijk reglement, zal deze schade via de factuur verhaald worden.

Bij overlast in de buurt, of bij nachtlawaai na 22u kan de organisatie uw feest laten stil leggen. De zaal bevindt zich in een woonstraat en we vragen dan ook respect voor de nachtrust en de eigendommen van de buren. Om deze reden aanvaarden we dan ook geen fuiven of trouwfeesten in de zaal.

%d bloggers liken dit: