Indeling Zaal

De zaal is 30 meter lang en 7 meter breed. Ze bestaat uit drie delen die telkens met een gordijn kunnen afgesloten worden.

Het eerste deel is als café ingericht, ideaal voor receptie of koffie achteraf. Het bevat een toog met frigo’s voor 300 flesjes. Er is geen tapinstallatie voorzien. Indien u deze wenst, dient u die zelf te huren. Wel zijn er ruim voldoende glazen voor alle dranken en twee spoelbakken.

IMG_8876 FullSizeRender[2] IMG_8899 IMG_8896 IMG_8890 IMG_8879

 

 

Het tweede en derde deel zijn eetruimte, in te richten in functie van het aantal gasten. Deel twee is afsluitbaar van deel drie, met behulp van gordijnen. Zo is de zaal aanpasbaar aan uw aantal gasten. Deel twee is aangekleed met houten stoelen en tafels. Deel drie is ingericht met retro reftermateriaal. Er zijn voldoende tafels, stoelen, borden en bestek. U dient dus enkel voor de tafelversiering te zorgen.

IMG_8885 FullSizeRender[5] IMG_8888 FullSizeRender[9]

Naast de zaal is er een volledig uitgeruste keuken met 6 vuurmonden, 2 ovens, een professionele combi-stoomoven met 8 bakplaten, 2 friteuses (frietvet is aanwezig), koffiezetmachines (Koffie is niet aanwezig, machines en filters wel. Indien u koffie voor grote groepen wil zetten, kies dan grofgemalen koffie), een industriële afwasmachine (3 minuten per wasbeurt), één frigo, één diepvriezer en 2 grote inox werkbanken.

IMG_8882 FullSizeRender[13] FullSizeRender[7] FullSizeRender[4]

Buiten is een afsluitbaar speelplein, met zitbanken en een grasveldje. Kinderen kunnen dus in alle veiligheid buiten spelen.

FullSizeRender[11]

 

Het sanitair bevat vier toiletten, één is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Alle kuismateriaal is voorhanden. Het gebruik van schoonmaakmiddelen is in de huurprijs inbegrepen.