Indeling Zaal

De zaal is 30 meter lang en 7 meter breed. Ze bestaat uit drie delen die telkens met een gordijn kunnen afgesloten worden.

Het eerste deel is als café ingericht, ideaal voor receptie of koffie achteraf. Het bevat een toog met frigo’s voor 300 flesjes. Er is een tapinstallatie voorzien. Er zijn ruim voldoende glazen voor alle dranken en twee spoelbakken.

IMG_8876 FullSizeRender[2] IMG_8899 IMG_8896 IMG_8890 IMG_8879

Het tweede en derde deel zijn eetruimte, in te richten in functie van het aantal gasten. Deel twee is afsluitbaar van deel drie, met behulp van gordijnen. Zo is de zaal aanpasbaar aan uw aantal gasten. Er zijn voldoende tafels, stoelen, borden en bestek tot 120 gasten. U dient dus enkel voor de tafelversiering te zorgen.

Zaal Rossem_1

Naast de zaal is er een volledig uitgeruste keuken met 6 vuurmonden, 2 ovens, een professionele combi-stoomoven met 8 gasbekkens, 2 friteuses (frietvet is aanwezig), koffiezetmachines (Koffie is niet aanwezig, machines en filters wel. Indien u koffie voor grote groepen wil zetten, kies dan grofgemalen koffie), een industriële afwasmachine (3 minuten per wasbeurt), twee frigo’s, één diepvriezer en 2 grote inox werkbanken.

Buiten is een afsluitbaar speelplein, met zitbanken en een grasveldje. Kinderen kunnen dus in alle veiligheid buiten spelen.

FullSizeRender[11]

Het sanitair bevat vier toiletten, het mannentoilet is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In dat toilet hebben we ook een plank geïnstalleerd waar baby’s kunnen verschoond worden.

%d bloggers liken dit: