Huisreglement

Het huishoudelijk reglement is gebaseerd op twee eenvoudige principes: respect voor de levenskwaliteit van de buren en respect voor de zaal en alle huisraad.

De feestzaal ligt in het midden van het dorp. We willen de overlast voor de buren minimaal houden, daarom zijn we streng op lawaai na 22u. De zaal is met liefde ingericht en voorzien van alle comfort. Dat willen we graag zo houden, zodat ook de mensen die na u reserveren er ten volle van kunnen genieten.

IMG_8886

We zijn dus niet extreem streng, maar rekenen op ieders gezond verstand om ervoor te zorgen dat de activiteit voor iedereen leuk blijft en we de zaal aan alle huurders in optimale omstandigheden kunnen aanbieden.

Bij ontvangst van de sleutels zal u gevraagd worden twee documenten te tekenen: het huisreglement en de inventarislijst. Met uw waarborg staat u er garant voor het reglement te respecteren en de zaal correct achter te laten.

Het huisreglement kan u hier downloaden: huishoudelijk reglement

De uitrusting van zaal en keuken is zeer volledig. Er zijn een combistoomoven die geschikt is voor traiteurs, twee friteuses en een fornuis met 6 gasbekkens, een oven, een bar met frigo’s en twee extra frigo’s in de keuken, met een vriescompartiment. Alles is zo goed als nieuw. Schade wordt dan ook steeds aangerekend.

%d bloggers liken dit: